Vocare AB

Tjänster

Våra tjänster

 

Vi erbjuder allt som krävs för en bra och professionell kommunikation med era kunder. Har ni några speciella önskemål och krav så är det bara att ni hör av er till oss så kommer vi med ett förslag på en lösning för just er.

 

När nedan ser ni några exempel på vad vi kan hjälpa er med.

 • Kundstjänst via telefon
  En ren och skär kundtjänst. Vi sköter all kommunikation med  era kunder. Vi lär oss era produkter och tjänster utan och innan så att kunden får uppfattningen att de pratar med ert företag.

 • Backoffice
  Backoffice betyder att vi sköter all kommunikation med era kunder som kommer in via mail, brev och fax etc.

 • Växel
  Idag finns många lösningar med automatiska växlar där kunden själv med hjälp av tonval tar sig fram till rätt person. Nackdelen med detta är att kunden nästan aldrig vet vilken person eller vilken typ avdelning de ska till. Inget når upp emot att prata med en ”riktig” person som vet exakt vem eller vilka de ska prata med. Vi väntar kvar tills vi har fått svar så att kunden verkligen kommer fram.

 • Bokning
  Vi kan ta emot och utföra bokningar till ert företag. Vi lägger in detta i en kalender som är delad med er så ni kan se våra bokningar på er dator, telefon eller surfplatta.

 • Anpassad hantering
  Självklart går det att kombinera alla dessa lösningar så att de täcker era behov. Hör bara av er så sätter vi ihop den bästa lösningen för er.